TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORERLive-världsklass-friidrott med Daniel Ståhl&co på Sollentunavallen söndag 13 juni 2021!

210607 Sollentuna GP


Med de nya publikrestriktionerna som gäller från 1 juni så har vi nu lyckats komma överens med Tillståndsmyndigheten att vi kan ha 500 åskådare på plats vid Sollentuna GP på Sollentunavallen söndag 13 juni men med vissa restriktioner som åskådarna måste följa.
Ett av dessa är att vi delar upp den publika delen av arenan i två delar, Östra läktaren – Upploppet respektive Västra läktaren – Bortre långsidan.
Då dessa läktare inte har rad eller sittplatsnummer så kommer du som åskådare att bli anvisad en plats av vår publikvärd enligt de covid-19-riktlinjer som finns med ”hålla avstånd” etc.. Du förväntas sitta kvar på den anvisade platsen under hela tävlingen.
Det finns alltså två biljettkategorier och båda kostar SEK 175.

Entrén på Sollentunavallen, mot Sollentunavägen, öppnar kl 15.00 och förtävlingar pågår från runt 15.30 med några teknikgrenar och sprintlopp och huvudtävlingen som sänds direkt i SVT 2 startar kl 18.00 och pågår till kl 20.00, därefter är det eftertävlingar med ett antal medeldistanslopp.

Länk till biljettförsäljningen finns på hemsidan.

Mer nyheter, information och ett preliminärt tidsprogram finns på hemsidan, www.folksamgp.se

Vi har haft många förfrågningar om biljetter så dom få som vi kan sälja kommer ta slut snabbt tror vi!

Nästa TV-sändning

Karlstad
SVT2
22 juni


Biljett Karlstad

Köp din biljett här!
Info om GDPR och hantering av personuppgifter

Svenska Friidrottsförbundet 802001-0719, Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för Svenska Friidrottsförbundets verksamhet. Dina personuppgifter kommer inte att delas med varken Folksam, som är vår titelsponsor, eller någon annan extern part, vilket innebär att Folksam inte ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter


TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORER